Committed to up-to-date technology in Separation & conveying

  • Dryer Cutting vertikal kanggo On-line Cuttings Perawatan
  • TBM Desanding Plant HDD Mud Recycling System
  • World Class Quality decanter & Tricanter

babagan awake dhewe

MJ Mach melu nyediakake solusi turnkey utawa produk tombol kanggo ngebur offshore, operasi rig tanah, misahake lan Recovery kanggo Industry Aplikasi. Asil utama kalebu barang padhet oilfield peralatan kontrol, layar shaker, barang padhet produk misahake Cairan, sistem daur ulang lendhut, sistem lendhut kompak, sistem tanduran desanding, lendhut banyu tetanduran misahake, mburi decanter centrifuges dhuwur, telung centrifuges phase

Read More

Aplikasi Industry

  • Mining Industry Separation

    Decanter Centrifuge, Tricanter Centrifuge, Transfer Pumps lan Conveyors, Mining Slurry Perawatan, Industrial sampah Water Treament.
  • Endhot Lingkungan / limbah

    Municipal limbah Perawatan karo Dewatering Centrifuge Unit, Dredging Slurry Separation dening Separation System Shaker, sampah Water Treatment dening Centrifuge lan penambahan kimia.
  • Oil & Gas Drilling

    Equipment barang padhet Control lan Mud Tank System, vèrtikal Cuttings Dryer lan Drilling Sistem sampah, Lengo endhot perawatan lan Slope Lengo Recovery Teknologi, Thermal Desorption Unit Desain lan Manufaktur.
  • trenchless Drilling

    sistem Recycling Mud utawa lendhut Unit Cleaning, HDD Mud Recovery System, TBM Mud Perawatan Centrifuge, Sumur Drilling Desanding Plant.
  • unit Offshore & Modular Container

    DNV2.7-1 Mud Certified Skip, Offshore Container, wadhah Offshore Basket Modular kanggo pantai hotel, lepas accomodation, lepas kantor kabin, meeting room etc.

Product Hot

turnkey Solutions

  • Mud System HDD

    sistem Recycling Mud uga disebut sistem reresik lendhut utawa sistem tank lendhut. Iku sistem lendhut kompak dibandhingake sistem oil & gas lendhut ngebur; biasane duwe 1 ~ 2 nawakke lendhut kanggo perawatan lendhut.
  • Waste Management Drilling

    On-line Drilling Cuttings wis kui saka proses ngebur kabèh. Cuttings bakal digawa metu dening cairan ngebur, lan dipisah dening barang padhet kontrol / sistem manajemen sampah.
  • Lengo Perawatan endhot

    Banyu teknologi ngumbah panas kanggo perawatan endhot asalé saka teknologi laboratorium KC Eropah lan wis sawetara saka sudhut aplikasi donya.

News & Blogs


Tampilan Online Chat!