Committed to up-to-date technology in Separation & conveying

за нас

МЈ MACH се занимава со обезбедување на клуч решение или клучните производ за оф-шор дупчење, работење земјиште екипаж, одделување и обновување за индустрија апликација. Главните производи вклучуваат опрема нафтено поле материи контрола, шејкер екран, цврсти производи течност поделба, систем за рециклирање кал, компактен систем кал, desanding фабрика систем, фабрика за поделба кал вода, висока утаителни центрофуги крајот, три фаза центрифуги

Прочитај повеќе

индустрија апликација

 • Рударство и индустрија Поделба

  Декантер центрифуга, Tricanter центрифуга, трансфер Пумпи и Транспортери, рударство со кашеста маса третман, индустриски отпадни води Treament.
 • Тиња животната средина / Канализација

  Општински канализација со одводнување центрифуга единица, Корито со кашеста маса на сепарацијата по Shaker Одделување систем, третман на отпадни води со центрифуга и хемиски додаток.
 • Нафта и гас дупчење

  Опрема за контрола на цврсти материи и кал резервоарот систем, Сечи Вертикална фен и систем за управување со отпад за дупчење, мрсна тиња третман и мрсна патека за обновување технологија, термичка десорпција единица дизајн и производство.
 • Trenchless дупчење

  Кал систем за рециклирање или кал единица за чистење, HDD систем за наплата на кал, TBM кал Лекување центрифуга, вода и дупчење Desanding растенијата.
 • Префрлани единица и модуларен контејнер

  DNV2.7-1 сертифициран кал Прескокни, префрлани садот, префрлани кошница модуларен контејнер за плажа на хотелот, префрлани сместување, префрлани канцеларија кабина, сала за состаноци, итн

Жешка производ

под клуч решенија

 • HDD кал систем

  кал систем за рециклирање, исто така, се нарекува кал чистење систем или кал резервоарот. Тој е компактен систем кал во споредба со нафта и гас дупчење кал систем; нормално имаат 1 ~ 2 кал резервоари за третман кал.
 • Дупчење за управување со отпад

  On-line дупчење Сечи е генерирана од целиот процес на ископување. Исечоци ќе се врши од страна на дупчење течности, а потоа да биде одвоена од контрола на цврсти материи / системи за управување со отпад.
 • Тиња мрсна третман

  вода за перење технологија на топло за третман на талогот доаѓаат од Европската лабораторија технологија KC и има широк спектар на апликации во светот.

Вести и блогови


WhatsApp Онлајн Chat!