Committed to up-to-date technology in Separation & conveying

rreth nesh

MJ Mach është e angazhuar në ofrimin e zgjidhje gardian apo produkt kyç për shpime në det të hapur, operacion vishem tokës, ndarjen dhe shërim për industrinë e zbatimit. Produkti kryesor përfshin solids fushë nafte pajisjet e kontrollit, ekran shaker, solids produkteve të lëngshme ndarje, sistemit të riciklimit baltë, sistem kompakt baltë, sistemi bimore desanding, baltë me ujë ndarje bimore, në fund të lartë centrifuga damixhanë, tre faza centrifuga

Lexo më shumë

Industria Aplikimi

 • Minierave dhe Industrisë Ndarja

  Damixhanë Centrifuge, Tricanter Centrifuge, pompat e transferimit dhe shiritat, Minierave Slurry Trajtimi, Industrial mbeturinave të ujit Treament.
 • Llum Environmental / Ujërat e zeza

  Trajtimi i Komunës zeza me Njësinë dewatering Centrifuge, pastrimi Slurry ndarje me Shaker Ndarja Sistemit, ujë trajtimin e mbeturinave nga centrifuge dhe Rritja kimike.
 • Oil & Gas Drilling

  Solids Control Equipment dhe Sistemit Mud Tank, vertikale Prerje tharëse dhe shpuese Sistemi i Menaxhimit të mbeturinave, vaj llum Trajtimi dhe me yndyrë Shpat Rimëkëmbjes Technology, Thermal Unit Dizajn desorpcimi dhe prodhimit.
 • trenchless Drilling

  Mud sistemi i riciklimit ose baltë Pastrimi Unit, HDD Mud Rimëkëmbjes Sistemit, TBM Mud Trajtimi Centrifuge, Water Well Drilling Desanding Plant.
 • Njësia e në det të hapur & Modular Container

  DNV2.7-1 Mud Certified Skip, në det të hapur Container, enë në det të hapur Basket modulare për hotelin e plazhit, Strehim në det të hapur, në det të hapur kabina zyra, sallën e mbledhjeve etj

Hot Product

gardian Solutions

 • HDD Mud Sistemit

  Sistemi Recycling Mud quajtur edhe baltë sistem pastrimi apo sistem tank baltë. Është sistem kompakt baltë në krahasim me sistemin e naftës dhe gazit shpimit baltë; normalisht 1 ~ 2 tanke baltë për trajtim baltë.
 • Drilling Menaxhimi i mbeturinave

  On-line Drilling Prerje gjenerohet nga të gjithë procesin e shpimit. Prerje do të kryhet nga lëngjet e shpimit, dhe pastaj të ndara nga solids kontrolli / sistemet e menaxhimit të mbetjeve.
 • Oily llum Mjekimi

  Të nxehtë me ujë larja e teknologjisë për trajtimin e llumit vjen nga teknologjia Evropian laboratorike DK dhe ka gamë të gjerë e aplikacioneve në të gjithë botën.

Lajme dhe Blogje


WhatsApp Online Chat!