Committed to up-to-date technology in Separation & conveying

  • Dryer motong nangtung pikeun Di-garis Cuttings Treatment
  • TBM Desanding Plant HDD Mud Recycling System
  • Dunya Kelas Quality Decanter & Tricanter

tentang Kami

MJ Mach geus kalibet dina nyadiakeun solusi turnkey atawa produk konci pikeun pangeboran lepas pantai, operasi geger darat, separation na recovery pikeun Industri Aplikasi. Produk utama kaasup padet oilfield alat kontrol, layar shaker, padet produk separation cair, sistem daur ulang leutak, sistem leutak kompak, sistem tutuwuhan desanding, leutak caina tutuwuhan separation, tungtung decanter centrifuges tinggi, tilu centrifuges fase

Maca deui

Aplikasi industri

  • Téknik Pertambangan & Industri separation

    Decanter Centrifuge, Tricanter Centrifuge, Transfer ngompa jeung Conveyors, Téknik Pertambangan slurry Perlakuan, Industri Runtah Cai Treament.
  • Sludge Lingkungan / kokotor

    Municipal kokotor Treatment kalawan Dewatering Centrifuge Unit, pangerukan slurry separation ku separation System Shaker, Runtah Treatment Cai ku Centrifuge na enhancement kimiawi.
  • Minyak & Gas pangeboran

    Equipment padet Control na leutak tank System, nangtung Cuttings Dryer jeung pangeboran System Management Runtah, oily sludge Treatment na lamping oily Pamulihan Téhnologi, effect Desorption Unit Jurnalisme sarta manufaktur.
  • Trenchless pangeboran

    Sistim daur ulang leutak atawa leutak Unit beberesih, HDD leutak Pamulihan System, TBM leutak Treatment Centrifuge, Cai Muhun pangeboran Desanding Plant.
  • Unit lepas pantai & Modular Wadahna

    DNV2.7-1 leutak Certified skip, lepas pantai Wadahna, wadahna lepas pantai Basket Modular pikeun pantai hotél, lepas pantai accomodation, lepas pantai kantor kabin, kamar pasamoan jsb

Produk panas

Turnkey Leyuran

  • Leutak System Hdd

    Sistim daur ulang leutak disebut oge sistem beberesih leutak atawa sistem tank leutak. Ieu sistem leutak ci dibandingkeun sistem minyak & gas pangeboran leutak; ilaharna mibanda 1 ~ 2 bak leutak pikeun pengobatan leutak.
  • Manajemén Runtah pangeboran

    Dina garis pangeboran Cuttings dihasilkeun tina prosés pangeboran sakabeh. The cuttings bakal dilumangsungkeun ku cairan pangeboran, lajeng dipisahkeun ku padet control / sistem manajemen runtah.
  • Oily Treatment sludge

    Cai téhnologi cuci panas pikeun pengobatan sludge asalna tina téhnologi laboratorium KC Éropa sarta ngabogaan rupa-rupa aplikasi di sakuliah dunya.

News & Blogs


WhatsApp Online Chat!